pondělí 6. července 2020

Hrátky slaví!

.... tak to by chtělo nějaký veliký šátek! Třeba tento?
Obrázek: DVF
Hrátky dnes slaví 10-ti leté výročí. 10 let šátečkových radostí a inspirací a spousta krásných setkání s podobnými šátkomily (pro vzpomínku na začátek klikněte sem). Potěšení z toho malého ušlechtilého oděvního doplňku trvá dál... tak co víc si přát :-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Moje hrátky s šátky začaly před desítkami let ve skříni babičky. Dnes mám vlastní mnohonásobně větší sbírku a pak tenhle bezva blog, milé a hezké blogerky. Jen tak dál a více příspěvků.

Anonymní řekl(a)...

Jééé to už je 10 let? Ten čas neskutečně letí. Tak přeji plno nadšených čtenářů jako jsem já, kteří se těší, až opět u Vás na blogu najdou inspiraci na vázání, nebo pokochají oko a nebo dostanou tip co zajímavého navštívit. Na začátku jsem měla v oblibě šátečky, ale díky Vám to přerostlo v jednu velkou vášeň pro šátky, které nesmírně ráda nosím. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Jste mi velkou inspirací. Takže doufám, že se tu budeme virtuálně setkávat i nadále a budete mě i nadále neskutečně inspirovat. A doufám, že tu spolu oslavíme dalších min. 10 let :-)
Monika