pondělí 4. listopadu 2013

Hedvábná cesta (díl 1.)

Moje malá hedvábná cesta vedla z Prahy do Dubaje, Šanghaje, Pekingu a zase zpátky a tak se tady postupně objeví její šátkové zážitky.
Nejdříve krátké brzké ranní zastavení na terminálu 3 letiště v Dubaji a stánek společnosti Frey Wille. Druhý den již tisíce šátečku hedvábných i polyesterových v ulicích čínské Šanghaje.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
Vy jste teda cestovatelka :-). Tohle mi nemůžete dělat, tolik krásných šátečků, takový výběr. Moc se mi líbí i ty náramky na druhém obrázku. A přivezla jste si taky nějaký šáteček? Škoda, že u nás není žádný takový obchod (nebo je to nakonec možná i dobře) jelikož bych tam byla pečená, vařená a asi by tam padla i celá moje výplata :-) Už se moc těším na další článek.
Monika

TH řekl(a)...

Dobrý den, Moniko! A to byl pouze první díl! Šátečků jsem během naší 10-denní cesty viděla tisíce!!! Téměř všude, kam se člověk ohlídl! A Číňanky je taky hodně nosí a vážou si zajímavé, pro mě někdy neznámé, uzlíky... Jen je nemám moc nafocené.... :-(

TH řekl(a)...

K náramkům: Frey Wille je slavná hlavně díky svým krásným smaltovaným šperkům.

Anonymní řekl(a)...

Už se opravdu moc těším na další díly. Ty šperky jsou opravdu nádherné, ale cenově pro mě nedostupné, ale oko se pokochalo :-)

Monika

Amelie řekl(a)...

to je nádhera