úterý 6. srpna 2013

Nahlédnutí k Hermes

Moc ráda se dívám na výrobu hedvábných šátků, jak se pod sítem rodí barvy... Párkrát jsem si síto i vyzkoušela na kouscích plátna v Centru textilního tisku v České Lípě. A naživo viděla ukázky výroby šátků Hermes v Praze před 2 lety :-). Tady jsou pro změny virtuální fotoreportáže z návštěvy dílen této společnosti v Lyonu - Disneyrollergirl a předvádění šátkotvorby včetně sítotisku na hedvábí v pařížském muzeu Nissim de Camondo v internetovém časopisu Cover. A prý se již brzy můžeme těšit na šátkovácí aplikaci Hermes! Ooh La La!

Článek v časopisu Cover

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
vy mi umíte číst myšlenky :-) zrovna včera ráno jsem listovala internetem a řekla jsem si, že by mě zajímalo jak se takové hedvábné šátky u Hermes vyrábějí a koukla jsem na youtube na pár videí a je to fakt paráda a říkala jsem si, že by jste mohla o tom napsat nějaký článeček a hle večer koukám a je to tady! Moc děkuji je to nádhera, chtěla bych to někdy vidět na živo.
děkuji,
Monika

TH řekl(a)...

Dobrý den, to je krásná telepatie! Moc mě Vaše zpráva potešila! Třeba bude zase přiležitost a nějaké předvádění v Praze či poblíž.... tenkrát před 2 lety jsem na to přišla na internetu úplnou náhodou večer před akcí.

Anonymní řekl(a)...

Tak to by byla paráda, takže pokud se někdy bude tady v ČR něco takového předvádět určitě písněte :-)

Monika

TH řekl(a)...

Pokud budu vědět, určitě napíšu!